Records de Santes

Com diuen els de La Gossa Sorda… “S’han acabat tardors i primaveres, i els tarongers floreixen per febrer”. Aquí també se’ns han acabat Les Santes 2016, i els records d’aquestes començen a florir per quedar-se a les nostres ments. Així doncs a mesura que passen els anys anem acomulant parts boniques i no tant boniques de les nostres festes.

Aquí us deixo un petit recull de fotos del dia 27, el dia de les nostres Santes, Juliana i Semproniana. Entre la passada i la crida en vaig fer la tira!

 

2 thoughts on “Records de Santes

  1. La Banda, ( l’Agrupació Musical del Maresme ), que tant toca per santes i tant us fa embogir durant el Desvetllament bellugós, no deu ser prou important per ser fotografiada oi?
    Suposo que l’Aliga tampoc, com també passa amb els Cavallets, les relíguies de les santes i/o les autoritats.
    Ei company, ja sé que em diràs que fotografies el què t’agrada, o et ve de gust, però t’ho dic perquè potser te’n vas descuidar, o potser no devies tenir prou memòria a la targeta de la teva càmera digital. Si l’any vinent, tornes a fer fotografies, recorda de guardar algunes “K” de memòria per acabar de fotografiar tots els elements de la passada o del dia de Santes.

    M'agrada

    • Estimat Xandri,

      No veig el motiu perquè hagis d’estar enfadat, company. Com he dit, aquí he fet una petita selecció de les fotografies que m’han agradat més o he trobat més interessants.
      Encara que no les tingui pujades al meu blog, tinc una carpeta amb 30 fotos de les reliquies (portades per membres de la Sala Cabanyes) a qui els hi vaig fer de “fotògraf oficial”. També tinc una desena i mitja de fotos de la banda, si les vols estaré encantat de passar-te-les. El mateix et dic de l’àliga, els gegants (no els menciones, i no hi surten pas) o el dragalió.

      Qualsevol dubte em pots contactar a orioldera98@gmail.com

      La mala fava la guardem pel tortell de reis.

      M'agrada

Deixa un comentari